Glazon reviews;

Onderstaand vindt u onze Google reviews

Vanmorgen mijn elektrische zonnescherm geplaatst door Dennis. Keurig werk . Ben er heel blij mee. Laat de zon maar komen. Dank je wel voor je goede service Hennie de Haas

Hennie de Haas Avatar Hennie de Haas
maart 6, 2021

Mooi bedrijf goede service vriendelijk personeel

Albert Pierik Avatar Albert Pierik
maart 6, 2023

Van alle zonwering bedrijven die ik benaderd had (en dat waren er veel) is Dennis de eerste en de enige die gereageerd had. In eerste instantie netjes aangegeven dat ze het te druk hadden en dat we in het najaar nog een keer moesten proberen. Vervolgens in het najaar benaderd en toen aardig snel met een oplossing gekomen voor de reparatie van een bestaande zonwering bij ons. Goede & snelle service. Dank!

Daut Sadikoviq Avatar Daut Sadikoviq
maart 6, 2022

Zeer tevreden met onze vier rolluiken en de werkwijze van Glazon. Levering was snel, plaatsing soepel en communicatie via de mail verliep ook goed. Niks op aan te merken. Zeker een aanrader.

Jeroen Knoll Avatar Jeroen Knoll
februari 6, 2024

Dennis is een echte alleskunner! Bij ons is een prachtige screen geplaatst! Er waren nog wat meer klusjes te doen en dat kon Dennis ook oplossen! Afspraken komt hij na en goedkoper dan bij hem kan bijna niet!

Marlies Veenstra Avatar Marlies Veenstra
maart 6, 2021

We hebben een knikarmscherm aangeschaft. ZonweringAssen heeft ons op een goede en op een vriendelijke manier geïnformeerd. De scherm is ondertussen naar volle tevredenheid en tegen een scherpe prijs geplaatst. We kunnen Zonwering Assen zeker aanbevelen.

Jaap Drenth Avatar Jaap Drenth
maart 6, 2021

Goede service en vakwerk geleverd. We zijn heel tevreden met het resultaat!

Bas Springer Avatar Bas Springer
maart 6, 2023

we zijn erg blij met de rolluiken met een motor op zonne-energie (daglicht). alles is netjes gemonteerd en de communicatie was telkens tijdig en helder. We hadden eerst de beneden verdieping gedaan maar door de extra isolatie in de winter en zonwering in de zomer besloten ook de boven verdieping te laten doen, ziet er weer goed uit! ook ideaal alle schermen op 1 bediening.

Kees 70 Avatar Kees 70
februari 6, 2024

Gisteren door Dennis en een collega een prachtig knikarmscherm laten plaatsen. Vandaag alles nog even keurig afgesteld door Dennis. Vakkundige montage en super leuk contact. Prijs is ook prima. Zeer aan te raden bedrijf.

Nanno Hakkeling Avatar Nanno Hakkeling
maart 6, 2021

Zeer tevreden snelle levering en goede prijs Houd zich aan de afspraken

Erik Schaafsma Avatar Erik Schaafsma
maart 6, 2021

Wij zijn uitermate tevreden over de plaatsing, de afwerking en het functioneren van de screens.

Jan Lammers Avatar Jan Lammers
maart 6, 2023

Ze hebben mijn huis voorzien van nieuw glas. De service was snel en de medewerkers waren erg netjes & vriendelijk.

Mart Oosting Avatar Mart Oosting
maart 6, 2023

Wij hebben onze complete woning voorzien van prachtige horen in de ramen. Vakkundig geïnstalleerd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook in onze schuifdeur hebben wij een super mooi systeem laten plaatsen waar de hond dwars door heen is gegaan. Gebeld en een dag later gelijk weer gerepareerd. Super service met goede artikelen!.

martijn brink Avatar martijn brink
maart 6, 2021

Mooie screens aangeschaft welke vakkundig zijn gemonteerd. Een aanrader!

Cornelis Verboom Avatar Cornelis Verboom
maart 6, 2023

De mensen van Glazon reageren snel, duidelijk en komen gemaakte afspraken goed na. Zeer prettig zaken doen.

Arnaud Hoogland Avatar Arnaud Hoogland
juni 6, 2023

Horren en rolluiken laten plaatsen. Snelle service, uitstekende kwaliteit en prettig contact gehad met Dennis en zijn team. Aanrader!

remonboer88 Avatar remonboer88
maart 6, 2023

Hele mooie rolluiken geplaatst door Glazon. Snel geleverd en alles werk prima! Bij zonnige dagen is het nu lekker koel in huis.

Wim van Ooyen (Willem) Avatar Wim van Ooyen (Willem)
maart 6, 2023

Is erg mooi gemonteerd. Keurig gewerkt Super bedankt

Kitty Sportel Avatar Kitty Sportel
maart 6, 2022

Erg blij met mijn mooie screens. Past prachtig bij ons huis!

Marieke Schuring Avatar Marieke Schuring
maart 6, 2021

goede service, fijne mensen.

Paul Meeldijk Avatar Paul Meeldijk
maart 6, 2023

screens laten plaatsen door Glazon. Gebeld voor gesprek en kon direct terecht. Fijn informeel gesprek gehad en de mogelijkheden besproken. Prijs en montagekosten waren duidelijk genoemd en communicatie was helder. Screens zijn goed gemonteerd en er is nagedacht over de bekabeling binnen met de daar bij behorende latjes. In zijn geheel een fijne ervaring en zeker een aanrader.

-- Avatar --
maart 6, 2023

Begin 2022 hebben we ritsscreens (A merk Husol) laten plaatsen op de bovenverdieping bij alle slaapkamers en ook op de begane grond bij onze openslaande deuren. Ze zijn super netjes geplaatst en de stekkers zijn netjes naar de stopcontacten geleid. Kort daarop begeeft ineens ons zonnescherm het, besloten om ook nog een zonnescherm (A merk Husol) te bestellen en laten plaatsen door de mannen, besteld en redelijk snel een afspraak gemaakt om ook deze te plaatsen, weer top werk (ondanks dat het nog een hels karwei was om het oude zonnescherm van de muur af te krijgen). Super tevreden! En het resultaat is een plaatje!

Richard Oosting Avatar Richard Oosting
maart 6, 2023

Goede duidelijk uitleg en over de producten met veel verstand van zaken en niet opdringerig verkoopgericht. Komt afspraken na en erg vriendelijk in de communicatie. En kwalitatief goede zonwering.

Margriet Bouwhuis Avatar Margriet Bouwhuis
maart 6, 2023

Goede service en nakomen van de afspraak. Service ook goed. Prijs technisch een goed product.

Jan Hoiting Avatar Jan Hoiting
maart 6, 2021

Dennis is een goede vakman, 2,5 jaar geleden offerte voor rolluiken laten maken, Dennis was veruit de voordeligste en ook nog met extra's van Somfy. Offerte beviel dermate goed dat een buurman ook zijn rolluiken door Dennis heeft laten plaatsen. Alle rolluiken door fabricagefout onlangs kosteloos laten vervangen, Dennis doet er niet moeilijk over en regelt alles voor je. Af en toe heeft Dennis het erg druk en kan hij niet tijdig reageren, maar reageren doet hij altijd! vandaar vier sterren.

RMG Marketing Avatar RMG Marketing
maart 6, 2021

Klik hier wanneer u een review wilt toevoegen.

Showroom op afspraak geopend.