Rolluiken

Rolluiksystemen van zonwering assen aluminium zijn de beste keuze op het gebied van duurzaamheidrendabiliteit en functionaliteit. Voor een hoge weerbestendigheid zijn de rolluiken gecoat met een tweelaagse diklak.

De talloze vormgevingsmogelijkheden bij de oppervlakteveredeling en het ruime aanbod aan vormen en typen maken van de rolluiksystemen van zonwering assen een exclusief designelement. Rolluiken van zonwering assen onderscheiden zich door de hoge energie-efficiëntie en de maximale flexibiliteit voor elk bouwwerk.

Hoge energie-efficiëntie

Rolluiken van zonwering assen zijn echte energiebespaarders: Tijdens koude nachten wordt het energieverlies beduidend gereduceerd dankzij het luchtkussen tussen het raam en het rolluikpantser. In de zomer zorgen automatisch geregelde rolluiken ervoor dat de airco niet zo vaak ingeschakeld hoeft te worden. Door uw rolluik ’s nachts neer te laten, kunt u tot wel 44% energie besparen.

Ook op het gebied van bescherming tegen inkijkgeluidsisolatiewindbestendigheid en inbraakbeveiliging bereiken onze systemen topprestaties.

wij zijn leverancier van diverse merken rolluiken waaronder

 

Showroom op afspraak geopend.